Tavuk kesimhanelerine özel olarak tasarlanmıştır. Tavuğun kovan kısmında bulunan ön sırt etini karkastan çıkarır. Talep edilirse “Deri Sıyırma Modülü” ile sırt etindeki deriyi de sıyırıp derisiz tavuk sırt eti üretimi yapar. Makine opsiyonel olarak tavuk sırt etini atıştırmalık için ikiye bölebilir.

Hasat edilen tavuk sırt eti derili/derisiz seçenekleriyle soslanarak barbeküde pişirilir ya da Premium kalitede tavuk kıyması üretiminde kullanılır.Chicken Frame Back Meat

Özellikler

  • Uzaktan Erişim
  • Çoklu Dil Desteği
  • Gerçek Zamanlı Üretim İzleme
  • Basınçlı Suyla Kolay Temizlenebilir Hijyenik Tasarım
  • Paslanmaz Tasarım ve Tüm Plastik Malzemeler Gıda Endüstrisi İçin Uygundur
  • %50-%55 Kesim Randımanıyla Saat/3000 Adet Ürün Kapasitesi

 

Premium Kalite Tavuk Kıyması Üretimi

Çeşitli kıyma makinelerinde tavuk sırt etiyle üretilen kıymalar, kemik ve iç organlar çıkarılmadan üretilir. Bu yöntemle üretilen tavuk kıymaları, kemiğin içindeki kalsiyum oranı ve iç organlar sebebiyle niteliksiz kıyma olarak kabul edilir. Ürün gramajına göre otomatik form alan Deri Sıyırma Modülü ile sırt etindeki deriyi karkastan sıyırarak, derisiz tavuk sırt eti üretimi yapar.

Nugget ve Sosis Üretimi

Tercihe göre derili ya da derisiz, iç organları karkastan sıyrılmış tavuk sırt etinden, dünyanın birçok ülkesinde büyük kitlelerce tercih edilen Nugget ve Tavuk Sosis üretimi yapılabilir.

Chicken Back Meat Alternative Products

 

 

TEKLİF ALIN