Kelebec 3.0’ın Deri Sıyırma Modülü, tavuk sırt etinde bulunan deriyi kolayca sıyırır. Ürün gramajına göre otomatik form alan Deri Sıyırma Modülünden çıkan tavuk sırt etinden 1. Sınıf Kalite Kıyma, Tavuk Sosis veya Nugget üretimi yapılır.

1. Sınıf Tavuk Kıyma Üretimi

Tavuk kemiğinde bulunan kalsiyum, ürünlerin lezzetini olumsuz etkiler. Kelebec 3.0’ın Deri Sıyırma Modülü sayesinde derisiz ve kemiksiz tavuk sırt etinden 1. Sınıf Kalite Tavuk Kıyması üretilir.

Tavuk Sosis ve Nugget Üretimi

Derisiz ve kemiksiz elde edilecek sırt etinden, dünyanın birçok ülkesinde büyük kitlelerce tercih edilen Tavuk Sosis ve Nugget üretimi yapılır.

Chicken Back Meat

1.300gr - 2.800gr Arası Tavuk Ağırlığında:
• %50-%55 Oranında Ürün Kesme Randımanı
• Kemikten Sıyırılan Et Ağırlığı 100gr-150gr
• Saat/2400 Adede Varan Ürün Kesme Performansı

“Kelebec 3.0 ilginizi çektiyse ROBOTEGG de ilginizi çekebilir."

 

Kelebec 3.0 Tanıtım Videosu

            Özellikler

  • IP69k Sınıfı Yıkanabilir Su Geçirmez Paslanmaz Çelik Motorlar (2.5 Kw)
  • 360° HMI Ekran
  • Tüm Otomasyon Ürünleri Siemens PLC’dir
  • Gelişmiş Yazılım ve Kullanıcı Dostu Arayüz ile Gerçek Zamanlı Üretim İzleme ve Raporlama
  • Uzaktan Erişim
  • Basınçlı Suyla Yıkanmaya Dayanıklı Malzeme ile Yüksek Hijyen Performansı
  • IP69K Sınıfı SKF Food Line Serisi Rulmanlar
  • Kolay Temizlenebilir Hijyenik Tasarım
  • Çoklu Dil Desteği
  • Paslanmaz Bıçak Sistemi
  • Paslanmaz Tasarım

  

TEKLİF AL